BC apartment, london
CC HOUSE, AUSTRIA
DS LOFT, LONDON
F APARTMENT, LONDON
G STUDIO, LONDON
GD APARTMENT, LONDON
KH APARTMENTS, LONDON
M APARTMENT, LONDON
M house, italy
MA house, italy
P MEWS, LONDON
P1 MEWS, LONDON
R apartment, milan
RT apartment, milan
S apartment, london
S HOTEL, KHARTOUM
S PENTHOUSE, LONDON
SB house, london
T APARTMENT, LONDON
Z apartment, london

 

 

HOUSE_Massimodecontiarchitetto

M HOUSE

This project was the refurbishment of an 800 sq m family home, situated on the hills halfway between Treviso and Venice. The original building on two floors (plus basement) was built in the 1960's. Around some original features a new luxury dwelling place has been formed. The new spacious layout includes a living room on the ground floor and a dining room with separate kitchen and ancillary rooms. On the second floor, there are three bedrooms each one with en suite bathroom and dressing room. In the new extended basement is a garage, spa area, gym and a lounge.

HOUSE_Mmassimodecontiarchitetto Click to Enlarge Click to Enlarge Click to Enlarge

 

 

Pictures © Giovanni Simeone

M HOUSE